Breuker Telemarketing

Home Breuker Telemarketing

Bent u op zoek naar een volwaardige partner die u van dienst kan zijn bij uw telefonische marktbewerking? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

In de afgelopen 36 jaar zijn we gegroeid tot een volwaardig partner voor onze opdrachtgevers op het gebied van outbound telemarketing. We zijn actief voor business to business bedrijven met een breed scala aan activiteiten, waardoor we een brede ervaring hebben opgebouwd.

Een uitgebreid netwerk

Jaarlijks bedienen we gemiddeld 80 verschillende opdrachtgevers, waardoor er vrijwel geen markt onbekend voor ons is. Door ons uitgebreide netwerk zijn we in de gelegenheid om voor onze opdrachtgevers snel en effectief elke opdracht uit te voeren.

Zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers, gaan we langdurige en effectieve samenwerking aan. We vinden dat zowel onze opdrachtgevers, naar zijn klanten, als wij naar onze klanten, van toegevoegde waarde moeten zijn.

Dit maakt het werken leuk!

Dit is wat ons drijft vanuit onze passie voor het vak. We zijn onafhankelijk en sterk in de juiste dingen doen, samen met u, in één keer goed. Onze kwaliteit heeft ons gebracht waar we nu staan: een betrouwbare partner waarmee u een rendement kunt realiseren.

Telemarketing tips

Profileren van uw klanten

Uw klantenbestand bevat een schat aan commerciële kansen! Het enige wat u moet doen is ze ontdekken. Verkoopkansen ontdekken, indeling naar winstgevende en verliesgevende klanten, identificeren van klanten met veel of weinig omzetpotentieel. Het helpt ook bij uw acquisitie om…

Telemarketing uitbesteden! (deel 2)

Als er eenmaal besloten is voor uitbesteding, dan is er een tweede knoop die door gehakt moet worden: welke werkzaamheden gaan er buiten de deur gebeuren en welke niet? De ene campagne levert meer resultaat op dan het andere en…

Welke informatie verkrijg je tijdens de telemarketingcampagne.

Stel je adressenbestand bestaat uit basisadressen van de KvK. Je hebt geselecteerd op de gewenste branche, aantal werkzame personen, de gewenst regio etc.. Welke gegevens wil je verzamelen en waar heb je wat aan en hoe leg je dat vast…